rebeccastenbeerg.blogg.se

Påsk och bak!

Publicerad 2013-03-31 13:59:08 i Allmänt

Hej, uppdaterade inget igår. SHIT är hemskt ledsen för det men vi var borta hela dagen och min telefon skulle ju som vanligt inte laddas överhuvudtaget (laddaren är trasig) ja så hade inget batteri så kunnde inte skriva därifrån heller. Men igår så var vi på birsta området och shoppade. Åt lunch på ikea, Sen for vi till kusinerna. Nu sitter jag och väntar på att Tigerkakan ska bli klar haha det är 35 min kvar så det tar nog ett tag. Kan ju berätta för er att jag har hittat tillbaka till en person. Som lite hemlighet så här. Vet inte riktigt om vi har tänkt att gå ut officielt med det eller. SÅ tyvärr får ni bara nöja er med det! 
Kan säga er att bilder kommer snart.
 

On da Ikea

Publicerad 2013-03-29 14:04:35 i

Hejhej, sitter på ikea och äter lunch, snart blir det att gå i affärer och shoppa! om jag hittar något vill säga. Ja jag uppdaterar senare så får ni väl se vad jag köpt.

I dont know what to do 'cuz I never be with you!

Publicerad 2013-03-28 20:46:44 i Allmänt

Hejhej, Resan gick bara bra. Nu sitter jag här och funderar på om jag ska se en film. Den ska tydligen vara jättebra.  Jag är så sjukt trött efter resan. Så det blir väl sängen efter filmen. Eller om ett tag beroende på hur mycket jag känner att jag orkar. Ja försökte locka håret på mig. Men mitt hår vill inte bli lockat. Så jag lockade det på min lilla syster istället.
Jag har äntligen fått kontakt med personer som betyder så jävla mycket för mig igen. Gud det känns så skönt. 
                                           ~Lilla jag från bilen on da way to da train~

Hemfärd

Publicerad 2013-03-28 14:37:26 i

Hejhej, äntligen är det klart och veckan är över. Sitter på stationen och väntar på resten av familjen som kommer om typ 20 min. Solen lyser så det är ett plus definitivt. Önskr dock att tåget skulle ha internet. Skulle ha åkt med norrtåg. Men eftersom att flera stycken ska åka böev det billigare att åka med SJ. Sur men ändå. Jag hatar människor så sjukt hårt. Kul att typ 7 stycken satte sig bredvid en. dock så luktar ena jättejättegott. Jaja jah skriver senare.


And bitches be like.

Publicerad 2013-03-27 17:39:26 i Allmänt

Hejhej, har precis ätit omnomnom. Blev fisk dock mindre gott. Men nu så ska jag se film började se den igår. Jättebra. Idag är dagen varit riktig härlig faktiskt tack vare en person. Han är så sjukt pinsam så det finns inte. Ska inte nämna några namn. Men ja man verkligen säga att han gör bort sig totalt. Jaja. 
                                                   ~trött, ledsen osv~

Onsdag

Publicerad 2013-03-26 11:33:57 i

Hejhej, eller godmorgon. för er som har vaknat nyligen. Sitter på bussen på väg till skolan. känns inte så värt att vara där i typ 2 timmar. Jar suttit på ett möte hela morgonen typ.
Idag så står det inte så mycket på schemat. skriver senare.


Håll om mig!

Publicerad 2013-03-25 16:39:40 i Allmänt

Hejhej! Har precis kommit hem. Ja det är skönt. Var dock väldigt frånvarande på sista lektionen. Men jag kan inte rå för att jag sov 1,5 timmar i natt och våran mentor bestämmde sig för att läsa högt istället för att vi skulle läsa. Åh det var så härligt att få sova en timme till. Ikväll blir det sömntabletter och tidigt ska de tas så man sover länge. Imorgon så ska jag iväg till BUP. Inte så taggad på det men ja. Nu är det bara 2 och en halv dag kvar till påsklovet. Det ska bli så skönt att få åka och hälsa på hos mina käraste "lilla" mormor och staffan. Vad händer för er under påsk?
 
 

måndag

Publicerad 2013-03-25 08:29:49 i

godmorgon, idag är det måndag. vem gillar måndagar? har biologi just nu. dagen har precis börjat. så det finns egentligen inte så mycket att skriva om.




should I keep on chasing pavements?

Publicerad 2013-03-24 23:34:15 i

godnatt folket, har inte så mycket att skriva om egentligen. Dagen har varit helt okej. Är dock fett störd åå.en tjej i sjuan. Hon har gått alldeles för långt den här gången.

~typical duckface~

Cause you left me with no love!

Publicerad 2013-03-24 15:53:44 i Allmänt

Hejhej, Nu har jag äntligen kommit igång har varit helt död sen efter springandet. Gud sluta inte träna om ni håller på och träna. Ni kommer dö när ni börjar igen! Aaah! Jaja nu sitter jag och chattar med fin fina människor. Senare ikväll så kommer man vara ute på en så kallad "FANCYWALK" det är något jag och Ceilna har kommit på. Fett kul jåå. Men nu ska jag spela lite gitarr och bara chilla. 

Söndagen den 24 mars 2013

Publicerad 2013-03-24 09:09:36 i Allmänt

Godmorgon fina människor. 
Mitt liv flyter bara på just nu. Kan man ju önska iallafall. Dagen började strax innan åtta. Vet att dagen har precis börjat för min del. Men man har redan fått höra massa klagomål från Per igen. När ska han ge sig? Tillexempel jag tänkte skippa att gå i kyrkan idag eftersom att jag behöver bara göra det 1 gång till (någon grej till konfermationen) men nej jag måste gå till kyrkan för att "lära" man ba men gud. Är verkligen inte taggad på att gå till kyrkan eller något. Vill defenetivt springa en längre runda en vad jag brukar och rensa tankarna men inte då. Jag vill springa nu när typ ingen man känner är vaken så man slipper träffa någon. Jaja.
                              
                                                                         ~Jadå.~

Shh, dont tell anyone I'm in love!

Publicerad 2013-03-23 18:14:18 i Allmänt

Hejhej, idag har varit en jobbig dag. Börjar med att man blir väckt halv tio. Det första mamma gör då är att skrika på mig och säga att jag måste städa mitt rum. Jag undrar vad jag har gjort. Svaret jag får att jag är urusel på att hålla ordning på mitt rum? Like dafuq?! Jag menar okej det kanske inte är "kliniskt" rent på mitt rum. Men hallå vem tror hon att jag är någon professionell städerska? Eller? Ja sen efter hennes utbrott. Får Per ett utbrott på grund av mina hörlurar som är lite halversfungerande så där. Klart ska mamma ställa sig emot mig också. Så hinner man inte äta frukost för att man ska göra ditten och datten. Sen ska man iväg till farmor och farfar där de bjuder på pizza? Ärligt hur sugen tror de att man är på pizza när man inte ätit frukost? Jaja hungrig som jag var så åt jag pizzan och efter det så for jag och syrran på stan. Hon skulle köpa present och någon som fyllde år. Själv skulle man fixa busskort. Sen när man kom hem så orkade man inte göra något annat än att lägga sig i sängen och bara ligga där. Så har legat i min säng från typ 15 idag. Sjukt intressant jag vet men har inte så mycket annat att skriva om så. 
INSTAGRAM DENNA VECKA!
  
                            ~Elevensval~                 ~väntade på mamma~    ~instarape av bror från annan mor~
 
                            ~bok jag läste~            ~på väg till skolan~               ~under rasten~
Instagram: Steenbeerg

Filmtaaajjmm!

Publicerad 2013-03-22 15:56:20 i Allmänt

Hejhej. Har inte planerat något för i helgen. Det blir mest sitta hemma och se film. Far väl ut och springer också. Nu så letar jag efter något roligt att se på någon som har något förslag kanske? 
                                   ~Elevensval, från min instagram som ni hittar HÄR~

längdskidor. no gusta!

Publicerad 2013-03-22 10:50:35 i

god förmiddag, ska egentligen vara ute på en liten längdskidtur men har skadat höften så jag behövde inte vara med. Plus för den här dagen. Sen är det ju helg också. Ska försöka att inte bli sjuk. Nästa vecka så åker man till Timrå och ska bo hos mormor över lovet. Ska prata lite framtid och så med henne.
Ja det är allt för nu skriver väl när jag kommer hem eller något.

There is nothing wrong with who you are!

Publicerad 2013-03-21 20:52:49 i Allmänt

Hejhej, gud så sjukt jobbigt det var att springa, gud måste verkligen komma igång igen. Detta är ju tragiskt. Fast jag har ju en anledning till varför det inte gått osv. Det är egentligen inte så lindrigt för mig att springa utomhus för nu när det är is osv. Eftersom att jag har haft stora problem med mina knän det. Men det är ju lite svårt att springa i skogen den här tiden på året och tills snön smälter. Men men det är bara att bita ihop.

If you can't love me now, don't love me later.

Publicerad 2013-03-21 17:27:31 i

Hejhej, Har precis ätit mat, har inte varit hemma så länge, snart blir det väl ut att springa, gud det var ett tag man gjorde det. Lite orolig över hur det kommer gå. Men ja hade NO prov idag. Det gick bara bra. Hade lite små problem där på slutet men det kommer säkert gå bra. Min "pappa" sa nyss att det är dags att börja göra sig i ordning. Han kommer ta kol på mig han kommer tvinga mig även fast jag har kramper osv. Jaja. Det kommer att gå bra. 

¡Hola!¿como estás?

Publicerad 2013-03-21 10:31:00 i

Godmorgon/förmiddag, den här skoldagen har verkligen inte börjat bra. Började med att vi hade matte men var tvungen att plugga på ett prpv senare idag. Sen så skulle vi ha svenska men jag gick till skolsköterskan istället för att jag hade huvudvärk. Men hon var på möte då så kag bestämmde mig att vänta på henne. Det slutade med att jag somnade. Så nu har jag spanska och är tröttare än tidigare. Jaja har lunch sen så då kan jag sova om inte någon väcker mig. Ni kan ju fråga mig på ask.fm om ni känner för det också.
http://ask.fm/rebeccastenberg ~tumblr bild~

I'm just a teenage dirtbag baby

Publicerad 2013-03-19 19:09:36 i

Hejhej, skulle bara vilja säga att jag är hemskt ledsen för inlägget igår. Gud så taskigt att inte skriva ens ett ordentligt inlägg. Men jag var trött igår och idag är jag bara ännu tröttare, jag gick från sista lektionen när halva hade gått. Vet inte varför jag berättar detta för er men det kan vara bra för er att ni vet lite om hur jag är/mår. Det kan påverka mitt humör väldigt mycket så snälla bli inte besvinka om jag inte skriver någon dag, jag ber om ursäkt så hemskt mycket redan nu i förväg osv. Jag är hemskt ledsen. Ja. Men morgon för morgon dagen är inget planerat. Kvällen kommer väl vara att mysa ihop i pyjamasen och läsa se film och bara mysa.
 
                                          ~instagram bild från när jag gick till skolan~

Helgen avklarad!

Publicerad 2013-03-17 18:02:00 i Allmänt

God eftermiddag på er alla. Dagen idag har varit härlig som stryk. Känns jättejättetaskigt att jag inte har skrivit något förens nu. Men min dag har varit full hela dagen. 
 
  • 07.00-11.00: Vaknade gjorde mig i ordning får iväg till kyrkan. '
  • 11.00-12.30: For hem och städade och bytte om till träningskläder.
  • 12.30-14.30: Gymmade för fullt.
  • 15.00-17.30: (bytte en skjorta och fixade mat där imellan) Körde core/styrka hemma.
  • 17:30-NU: Duschade.
Så det var min dag har verkligen inte haft tid alls över huvudtaget, förlåt igen. Men ja nu ikväll blir det väll att kolla på någon annan film. (Har sett filmmer och myst med mig själv hela helgen) Har verkligen fallit för romantikfilmmer. Haha brukar inte riktigt vara min deal så där men ja jag har verkligen uppskattat det i helgen.
Något bra film tips man kanske kan se? Eller vill ni ha filmtips?`Komentera isåfall*wink* 
 
 
Wheatus – Teenage Dirtbag - Original Version  
~dagens låt~

en hemlig plan

Publicerad 2013-03-16 23:45:09 i

Godkväll, nu är det så att jag sitter/ligger och planerar hemska planer med min kompanjon. hahaha nej men gud. natthumor är jättetrött. Jaja. ville mest bara säga godnatt. så skriver jag imorgon.

~körde på mys~

You got me begging for more.

Publicerad 2013-03-16 14:07:24 i Allmänt

Godmorgon snaraere god efter/förmiddag. Gudsh har sovit sjukt länge idag. Jaja. Kan inte hjälpa att jag är sjuk. Jaja. Idag blir det väl att ta det lugnt och bli frisk. Gud blir alltid dålig på helgerna. Varför? Inte rättvisst vill ju faktiskt kunna göra något annat än att ligga i sängen. Är dessutom ensam hemma så måste ta hand om mig själv. Allla andra är på min lillasysters friidrottstävling.
Mitt planerande för nästa vecka kommer inte bli något förens allt ha lagt sig så vi får se då när det blir.
 

Maaaaaaaaat!

Publicerad 2013-03-15 22:34:54 i Allmänt

Åh är så sjukt hungrig, ja det finns ingen mat hemma, eller jo men inget gått man kan äta direkt. Jaja men men. Ska inte klaga är trött också. Känner att detta inlägg var totalt världelöst men ja varsågod har iallafall uppdaterat ;)
 
                                                                 ~sup?~

Beskiven

Publicerad 2013-03-15 14:51:04 i

Hejhej, bara jag som är en aning besviken idag? jag vet att det är fredag och så men ändå jag var väldigt taggad på att vara med mina fina vänner. Gud jaja. är på väg hem nu och ja. Hade SO prov sidta lektionen som gick så där. Jag är inte helt missnöjd men det kunde gått bättre tycker man ju.

Sötsug och arg på det mesta.

Publicerad 2013-03-14 18:08:50 i Allmänt

Ja det kankse beror på "tjejveckan" Ja men inget man kan göra åt saken, måste ut och gå och rensa tankarna sjukt jobbigt men ja. Är sjukt taggad på helgen det blir väl någon fest någonstanns ska träffa bruttorna från Timrå osv ja. Men nu så måste jag tyvärr gå och lämna er lovar er att det blir intressant här snart.

I den biologiska världen!

Publicerad 2013-03-14 12:02:27 i

Hejhej, har snart biologi kudsh så kul. Eller inte, vi har prov nästa vecka i både biologi och kemi. Är ärligt inte så taggad på det heller. Dock finns det en under människa som gör min dag. Att få prata med han är verkligen underbart. Jaja. Nu ska man få plugg tid till provet nästa vecka. Så hejsvejs så länge.


~Finn Harries~

Hello Goodbye

Publicerad 2013-03-13 22:28:27 i

Hej, nu är det godnatt som gäller är sjukt trött och man måste vara pigg tills i helgen guush så sjukt taggad ska träffa några jag inte träffat på länge. Men avslutar detta nu innan jag somnar ifrån detta.

~instagram, hade väldigt tråkigt~

hemochkonsumenkunskap

Publicerad 2013-03-13 11:27:36 i

blablabla går munnen i ett. hemkunskapen är det tråkigaste som finns typ teori hit och dit. jaja nu är det lunch och den här dagen kan inte bli sämre än vad den tedan är.

I've been afraid for all my life.

Publicerad 2013-03-12 08:56:28 i

Hej har engelska nu hehe vet att jag inte skrev något igår är hemskt ledsen för det. Jag hade en sen svenskauppgift så jag var upptagen med det hela kvällen. Idag blir det inte så mycket som händer. Ska en sväng på biblioteket och lämna och fixa några böcker. Ska även kolla om det finns klänning som jag såg i en katalog. Men nu ska jag göra en taluppgift.

Hemma!

Publicerad 2013-03-10 17:52:18 i Allmänt

Hej, åååh är äntligen hemma, så sjukt skönt har verkligen saknat min dator och internet. Jaja, Det blev några bilder som kommer komma i nästa inlägg när jag berättar lite mer om vad jag exat gjorde där uppe, Jag är jättetrött efter resan så detta blir bara lite kort men hoppas att ni alla har haft ett trevligt sportlov, och imorgon är det skola.

Godmorgon!

Publicerad 2013-03-06 10:07:17 i

Godmorgon alla, internet är helt åt ******* men försöker skriva ett inlägg ändå, det kommer dock inte komma några bilder förens jag kommer hem. Hoppas att ni får en fortsatt trevlig dag och att vädret är åtminstone okej där ni är.

Avresa!!

Publicerad 2013-03-05 10:46:56 i

Äntligen är allt/det mesta färdigt packat. Ska bara vänta på att "pappa" ska sluta. Så tyckte det kunde vara bra med att skrivaett inlägg medans man faktiskt har internet. Ja nu tackar jag för mig och hoppas ni också får ett trevligt sportlov

aldrig i livet?!

Publicerad 2013-03-04 19:46:18 i

Hejsan, fick nyss reda på att jag måste ha glasögon. Gud så drygt men men kan inte göra så mycket åt saken. Jaja sitter i bilen och väntar på min "pappa" medans han handlar. Jaja. Idag var amazing. Helt klart. Var först på stan med kusinen och syrran
köpte en ring för 80 spänn kanske inte helt värt det men behövde verkligen en ny. Sen så var träffade man David vilket var jättetrevligt. Ja men nu tackar jag för mig så skriver jag imorgon eller sen.

Down town!

Publicerad 2013-03-04 10:17:28 i Allmänt

Ja nu blir det en sväng ner på stan med syrran occh träffa kusinen gush så kul. Godmorgon försesten. Sen efter det ska man till Grubbe igen och träffa en kompis. Ska bli kul. Ja men det blir väldigt dåligt med uppdatering idag p.g.a det. Tyvärr. Jaja nu ska man fixa sig det lilla sista och sen så blir det iväg till stan
                   
                                                       ~Mina fina bebes~

I wanna go to a place where love never fades.

Publicerad 2013-03-03 20:05:00 i My Life

Hejhej, Åh jag är så sjukt slut har vikt tvätt med mamma ett bra tag nu. Ja ska bli "organiserad" när det gäller min blogg dessutom försöker jag fortfarande lista ut hur man fixar den där förbannade headern. Jag är så sjukt förbannad. Jaja. Sitter i myskläderna och orkar verkligen inte göra något. Har tänkt på några idéer som jag kan göra för att få igång bloggen dessutom. Ja.. Har dessutom fastnat för den här killen Anton Edwall (?) Eller hans låt iallafall. Ja men jag skriver väl mer sen. Om jag har orken att göra det. Får se, kanske får ställa in morgondagens planer om jag blir för sjuk.
                                     ~Tröjan är från BikBok, totally värt 400 spänn~
 

Tråkigt liv osv.

Publicerad 2013-03-03 16:49:47 i Allmänt

Allmänt:
1. Fullständigt namn? Julia Rebecca Stenberg
2. Ålder? 14 och 8 månader
3. Vart bor du? Umeå
4. Bor tillsammans med? le me familie
5. Har du syskon? Ja, sex stycken
6. Färg på ditt hus? Vit(?)
7. Hus eller lägenhet? God damn lägenhet -.-
8. När är du född? 1998
9. Klass? 8a
10. Skola? Haga
11. Vilket år tar du studenten: 2017(?)
12. Längtar du till skolavslutningen? Ja, rätt så
13. Ska du konfermera dig? Yeeeeees
14. När gick du upp i morse? Var uppe 7 
14 *1/2*. Kramat någon idag? Nope
15. När ska du sova? Någongång
16. Duschat idag? Jåå
17. Pussat någon? Forever alone.
18. Vad har du ätit idag? Nudlar
19. Har du många vänner? Typ inte, kanske
20. Har du pojk-/flickvän? Int längre
 
Dagens:
21. Dagens klädsel? A diva is a version of a hot slut. Nej men myskläder
22. Dagens smink: mascara, ögonbrynspenna och eyeliner.
23. Dagens sötnos? Ehm? Typ min katt?
24. Dagens roligaste? Filip alltid
25. Dagens tråkigaste? Kväll/Natt
26. Dagens sorgligaste? Pallar inte göra något
27. Dagens underbaraste? Celina
28. Dagens vill ha? Ett bättre liv.
29. Dagens blogg? Emmsu's
30. Dagens ord? HAHHAH va?
 
Bästa:
31. Serie? Pretty Little Liars, The Secret Circle, Glee, Revenge
32. Film? Pride & Predjudice
33. Låt? Breakeven
34. Mat? Mat?
35. Dryck? Mjölken
36. Färg? Blå, rosa
37. Stad? New York,London
38. Land? Mexico, Paris.
39. Ämne i skolan? Idrott, So
40. Människa? eeeh?
 
Senaste:
41. Personen du tänkte på? ....
42. Som smsa dig? David
43. Gången du hade ett förhållandet? Fredags. 
44. Gången du spydde? 2 dagar sen.
45. Gången du grät? typ nyss
46. Gången du åt pizza? typ någon vecka sen
47. Gången du var i Göteborg? somras
48. Gången du var i Stockholm? somras
49. Gången du var utomlands? April/Maj förra året
50. Gången du shoppa? Förra veckan

Eller:
51. Centrum eller landet? Typ båda
52. Hund eller katt? Hund?
53. Tvspel eller datorspel? Vad är det fär någon Jävla fråga?
54. Singel eller upptagen? Båda har fördelar/nakdelar
55. Sommar eller vinter? sommar såklart?
56. Klackskor eller converse? converse helst
57. Jeans eller mjukisbyxor? jeans, oftast iallafall
58. Sminkad eller osminkad? Sminkad
59. Blont eller svart hår? Båda tror jag.
60. Har du blåa ögon eller bruna? Havs blåa ögon
61. Choklad eller lakrits? Choklad?
62. Göteborg eller Stockholm? Stockholm
63. Chips eller ostkrokar? Chips?
64. Coca cola eller fanta? Coca Cola
65. Pizza eller kebab? Kebab
66. Randigt eller prickigt? Randigt
67. Svart eller vitt? båda?
68. Högerhänt eller vänsterhänt? högerhänt
69.. Älska eller älskas? Älska
70. Leva eller dö? Vet inte.
 
Antal:
71. Personer du älskar? Min närmsta vänner, även familj.
72. Personer du hatar? För många
73. Glassar du ätit på en dag? 15 st typ
74. Festivaler du varit på/ska på detta året? Ska arbeta på UFF gills det?
75. Gånger du haft minnesluckor? Det har hänt
76. Gånger du varit hög? Varje dag på dygnet (fast inte så)
77. Personer du saknar just nu? Aldelles för många.
78. F du fått på prov? Inga.
79. Gånger du har strulat? Ska man hålla koll på sånt?
80. Personer du har strulat med? Ingen aning
 
Vem:
81.Ska du träffa imorgon? Min familj, kanske mina kusin farmorfarfar, ksk någon kompis som inte åkt till hemavan än.
82. Sjöng du senast för? Mig själv?
83. Hade du senast en msn-konversation med? EH?
84. Spelade du tvspel med senast? Mina bitchea från Timrå
85. Vill du ta med på resa nu? Mina bestavenner :)
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Idioter
87. Förtjänar att dö? Alla som plågas så sjukt mycket.
88. Är söt? Många
89. Vill du sova jämsides med i natt? Han.
90. Är snygg? Många.
 
Vad:
91. Gör dig glad? vänner, musik, träning.
92. Gör dig ledsen? fake assholes
93. Vill du helst göra nu? gråta.
94. Önskar du att du slapp göra? Må dåligt..
95. Vill du ha nu? Pengar, pengar, kläder
96. Önskar du dig i födelsedagspresent? Ny stero, objetiv till kameran osv.
97. Längtar du till? Tills allt blir bra
98. Tycker du om dina betyg? Åt helvete med dom.
99. Ångrar du i ditt liv? typ allt.
100. Är det bästa som hänt dig? Mina vänner och min lillebror
 

Måste sluta!

Publicerad 2013-03-03 09:09:09 i

Jag är uppe alldeles för tidigt. Jag fast jag behöver ju vara uppe kl 07:00 eftersom att jag far först ut och ser hur mycket mina knän pallar av sen så duschar jag i typ en timme. Speciellt idag. Åh jag blev så rädd. Jag har en STOR fobi mot spindlar. Vad ska då vara i ena hörnet på väggen jo en spindel. Jag fick panik. Ja så. Snart ska man bege sig mot kyrkan. Ångrar att jag ska konfirmera mig. Vill verkligen inte gå i kyrkan det är så hemskt. Jaja ska fortsätta med att göra ingenting nu så.

~saknar mitt blonda hår~

Huvudvärken tar över!!

Publicerad 2013-03-02 22:46:35 i

Gud hatar verkligen när spnt här händer. Vill måbra och vara frisk men inte då, man ska dra på sig feber,huvudvärk förkylning också vidare. Jaja finns de som har det värre ska inte klaga. Ska väl dra mig till sängs snart, blir det bättre är det kyrka och konfirmation som gäller.

~instabild~

Vem visste det?

Publicerad 2013-03-02 15:30:51 i Allmänt

Att städa sitt rum skulle ta hela min dag jag blev precis klar vilket jag är jättenöjd över. Jag är jätteglad att jag gjorde det mitt rum såg ut som en soptip helt sjukt alltså. Ja nu blir det väl att vila och så är inte så taggad på att göra något idag, all energi gick till att städa kan man lugnt säga. Ja. Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu så.
 
                                                        ~Rätt så stolt faktiskt~

Fäääjssbookkstatus 3

Publicerad 2013-03-01 18:53:22 i Allmänt

1: Malin Axelsson: Känner inte så bra, fin
2: Emma Herou: Sjukt vacker tjej, helt fantastisk
3: Arcema Fasil: Galet vacker tjej. Hur snäll som helst
4: Oskar Kågström: Sjuk humor, Jättesnäll
5: Sandra Burén: Sjukt fin, känner inte så bra verkar vara jättesnäll
6: Patrick Bosch: Känner inte verkar vara snäll
7: Adam Palmgren: Så sjukt snäll, Saknar verkligen när vi pratade timmar i sträck.
8: Rasmus Nilsson: Känner inte så bra verkar vara snäll
9: Sanna Selberg: Känner inte men säkert jättesnäll, Fin
10: Emma Gustafsson: Bästavännen, Så GALET  vacker. Gud saknar dig.
11: Samme Stenmark: Känner inte är säkert snäll.
12: Emilia Lindqvist: Känner inte, säkert snäll, fin
13: Nellie Sundin: Känner inte, säkert snäll, vacker.
14: Stella Svedberg: Känner inte så bra men snäll, jättefin tjej.
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Gud då var det klart vet inte riktigt hur många det var. Men det var dom här som gillade. (vad jag vet) 

Ska iväg till stugan vet inte hur internet är där riktigt men ska försöka att blogga iallafall. Är så sjukt härligt med sprotlov äntligen. Ja nu är det väl film och prata med vännerna på skype.
                                                    ~Satsade på att bli biff på idrotten~
 
 

Om

Min profilbild

Rebecca

Hejsan, jag är en tjej på 14 år jag lägger inte all tid på att blogga som jag borde men åtminstone ett litet inlägg får ni varje dag. Jag tycker att nu när ni hittat hit så borde ni fortsätta läsa min blogg. Spännande nyheter varje dag. Puss vi hörs

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela