rebeccastenbeerg.blogg.se

Ny blogg!

Publicerad 2013-04-04 17:43:00 i Allmänt

Gud förlåt känns verkligen som att jag sviker blogg här. Men jag förtstår mig verkligen inte på hur man gör här alls. Nej så tyvärr så har jag bestämmt mig för att börja blogga på Nattstad.
Det är som att inget har hänt fast på en annan hemsida bara.
Ni kan kolla bloggen HÄR!

Påskhelgen!

Publicerad 2013-04-02 10:46:27 i Allmänt

Godmorgon. Vaknade för ett litet tag sen. Så idag blir det att fixa telefonen. Om det går. Gud jag ber dig snälla låt det gå att laga och att det går fort. Åh är så nervös. Tänk om det inte går att laga. Får man leva med en knapptelefon som är till största delen värdelös. Känner jag är den största olycksfågeln i allt. Det finns inget nästan som inte går sönder om jag rör i det. Jag har haft 4 telefoner på 2-3 år. Gud. Har köpt typ 15 nya hörlurar för dom går sönder hela tiden. Lyckas inte ens hålla Pers hörlurar hela som jag fick av han för han hade två. Jaja. Nu ska ni få se lite som hänt över påsken.
Ja för er som bor i Timrå så kanske ni vet vars jag bor för tillfället. Men ja. Vi hörs.

Jävla oturs helvete

Publicerad 2013-04-01 20:26:00 i Allmänt

 Oh shit, jag är så förbannad. Inte nog med att mår piss redan så ska telefon satan gå sönder. Så nu sitter man här med en knapp telefon igen. Ursh. Nej gud. Jag orkar inte. Men anledningen till dålig uppdatering är pågrundav att jag mår jättedåligt och orkar knappt göra något. Förlåt så mycket för det.
Min sista instagram bild på vem vet hur länge... ;( 

Om

Min profilbild

Rebecca

Hejsan, jag är en tjej på 14 år jag lägger inte all tid på att blogga som jag borde men åtminstone ett litet inlägg får ni varje dag. Jag tycker att nu när ni hittat hit så borde ni fortsätta läsa min blogg. Spännande nyheter varje dag. Puss vi hörs

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela